Avondvierdaagse Wieringen 2015

Op maandag 1 juni gaat de 53e editie van de Wieringer Avondvierdaagse van start. Vier avonden wandelen jong en oud over Wieringen. Individuele wandelaars, in school- en verenigingsverband maar ook bewoners van het zorgcentrum Noorderlicht en groepen die het gewoon gezellig vinden om met elkaar de wandelen, zullen van de partij zijn. Een prachtige mengeling aan deelnemers die het evenement opnieuw tot een succes zullen gaan maken. Voor de best en origineelst geklede groep zijn, ook dit jaar prijzen beschikbaar gesteld.

De afstanden die gelopen kunnen worden zijn:  2 ½ , 5 en 10 kilometer en er kan zowel individueel als in groepsverband worden meegedaan.

Goede doel
Soroptimistclub Wieringerland organiseert, met ondersteuning van de Wieringer Zakenclubs, de Wieringer editie van de Avondvierdaagse. Met de opbrengst wordt Speeltuinvereniging Helderse Buurt in Hippolytushoef en Syrische kinderen in Turkse vluchtelingenkampen, ondersteund.

Helderse Buurt            

Start
De Avondvierdaagse start op maandag 1 juni bij het Sportcomplex aan de Belterlaan. Op donderdag 4  juni zullen de wandelaars muzikaal worden binnengehaald.

Inschrijven
De voorinschrijfavond is op woensdag 27 mei van 19.00-19.30 in de kantine van v.v. Succes en h.v. Tonegido, Belterlaan te Hippolytushoef, kosten € 6,-. Inschrijven op de eerste avond, 2 juni, kan ook, dan zijn de kosten € 6,50. De starttijden zijn als volgt: maandag tot en met woensdag tussen 18.00-18.30 uur voor alle lopers.

Laatste dag
Op donderdag geldt het volgende schema: 10 km vertrek 17.15 uur, 5 km om 17.45 uur en de lopers van de 2,5 km verzamelen om 19.15 uur aan de Koningin Wilhelminalaan te Hippolytushoef, voor de intocht.

Facebook
Het laatste nieuws is ook te volgen op onze facebook pagina Avondvierdaagse Wieringen

Bron: http://soroptimistclub-wieringerland.nl/avondvierdaagse-wieringen