behoeftepeiling

Hippolytushoef 16 januari:

 

Sportservice Schagen en de Stichting Sportcentrum Wieringen roepen de inwoners van Hippolytushoef op om een behoeftepeiling in te vullen. Alle gezinnen in Hippolytushoef hebben de behoeftepeiling in november ontvangen.

 

Hippolytushoef is de komende twee jaar omgedoopt tot Sportdorp Hippolytushoef. Het verminderde aantal inwoners, de vergrijzing en het verdwijnen van voorzieningen verminderen de aantrekkelijkheid van onze kern. De sportverenigingen zijn zich terdege bewust van de invloed, die deze ontwikkelingen hebben op hun toekomst. Sportservice Schagen en de Stichting Sportcentrum Wieringen zijn vastbesloten om samen met andere sportaanbieders en maatschappelijke partners hun sportaanbod zo aan te passen, dat meer doelgroepen meer gaan sporten.

 

Bewegen draagt bij aan de vitaliteit van de inwoners, de leefbaarheid in de kern en het behoud van de voorzieningen. Door dagelijks te bewegen, iedereen op eigen niveau, worden inwoners op een gezonde manier oud.

 

Met de uitkomsten van de behoeftepeiling wordt binnen het bestaande samenwerkingsverband het gewenste nieuwe sportaanbod voor nieuwe doelgroepen gerealiseerd en op een flexibele manier aangeboden. U heeft tot 31 januari de tijd om te reageren. De behoeftepeiling is ook in te vullen op www.sportdorphippo.nl . Op de site vindt u tevens het actuele nieuws en bewegingsaanbod.

 

Sportservice Schagen

Stichting Sportcentrum Wieringen

 

B&B Huize Doeschot

Gerjan en Ria Doeschot

Mob: 0031 (0)6 1317 2584 – 0031 (0)6 1350 8148

www.bb-huizedoeschot.nl