NIEUWSBULLETIN – maart 2016

GEWELDIG.

Zo is de afgelopen periode verlopen. Waarom? Er zijn opnieuw  een aantal grote activiteiten georganiseerd: grote evenementen en toernooien, de jaarlijkse open dag van Sportdorp, enkele “grote” en spannende wedstrijden en een vlooienmarkt. Allemaal naast de “gewone dingen”. Daarbij bleek de onderlinge samenwerking van de verenigingen prima; geven en nemen en elkaar helpen waar wenselijk. Natuurlijk is er ook wel eens gemopper, dat hoort er ook bij. Maar, als het echt nodig is, dan staan we voor elkaar klaar en kan bijna alles; schoonmaken, organiseren en beheren.   Ook bestuurlijk en financieel gaat het de deelnemende verenigingen goed en de prestaties worden steeds beter. Allemaal tevreden en lachende gezichten. Zonder uitzondering geldt dat voor de handbal, de veld- en zaalvoetbal, het basketbal, het judo, de gym, het badminton en het biljart. GEWELDIG; daar doen we het allemaal voor, toch!

IMG-20160221-WA0000

NIEUWE FACILITEITEN.

Even tussendoor is de open bergruimte voor de sporthal volledig op de schop gegaan. De oude kasten eruit. Nieuwe kasten er voor in de plaats en dan nu in de sporthal gepositioneerd. De bestaande ruimte is geheel nieuw ingericht. Nieuwe stootkussens zijn aangebracht. Alles ziet er weer gelikt uit. In combinatie hiermee zijn ook de doelnetten vervangen en krijgt de basketbal een nieuwe ballenwagen. Allemaal in vrijwilligheid gerealiseerd. Met dank.

IMG_2588

ENERGIEZUINIG.

De sporthal en gymzaal hebben met de verbouwing al energiezuinige lampen gekregen; daarna zijn alle kleedruimten, traffic en de kantine-boven voorzien; laatst is nu ook de continu brandende veiligheidsverlichting aangepakt. De verwarming voor het douchewater was al met Warmte Terug Winning. Zo zijn de kosten van het energieverbruik fors teruggebracht. Noodzaak om de fors verlaagde subsidies van de gemeente op te vangen; in het jaar 2017 is die subsidie met maar liefst € 60.000,00 verminderd!  Tja … .. .

IMG_2595

LEUKE ERVARING.

Op een willekeurige zaterdag was ik bij het basketbal. Weer was er een spannende jeugdwedstrijd met een bijna volle tribune; veel ouders, maar ook opa-oma’s. Dan kom ik in de kantine. Zitten er twee kids van 13 jaar te schaken. De ene keek blij, de andere enigszins verdrietig. Vroeg ik aan beiden hoe het ging. Antwoordde de ene: “Ik ga winnen, maar hij moet het nog leren hoor”. Vervolgens “Hiervoor speelden wij dammen en toen heb ik verloren; dat moet ik nog leren. Zo kunnen we van elkaar leren”. Kinderen van 13 … .. . Intussen ging het darten achter me gewoon door. Leuk he! Zo is er voor elk wat wils en allemaal heel positief. 

SUCCES CLINIC.

Maandag 29 feb organiseerde Succes een clinic voor de kleinsten. Met enthousiaste leiding van Jan Loew en team en met wel heeeel veel kinderen was het een super-geslaagde dag. Een leuk ontmoetingsmoment met actie voor de kids. Ook werden in de kantine enkele voetbal-coryfeeën uit het verleden gesignaleerd. Daarbij werkte ook het weer fantastisch mee. En mocht er een bijdehandje nodig zijn, dan stond er altijd wel weer iemand klaar. Wat mij ook nu weer opviel was, dat Succes in de vereniging veel vrijwilligers heeft. Met daarin een steeds groter wordende groep, die zich inzet voor de HELE vereniging. Kortom, allemaal plus. TOP.

P1110387

RECLAMANTEN.

De bestaande ruimte voor de reclameborden is vol. Daarom is de beschikbare ruimte weer iets uitgebreid. Dit is de laatst mogelijke uitbreiding. Ook de borden zijn deels weer verhangen. Daardoor is er opnieuw plaats voor nog enkele borden. Bent ook u geïnteresseerd? Vraag gerust eens naar Gerjan Doeschot. Hij informeert u graag verder. Om aan de reclamanten nog meer naamsbekendheid te bieden, hebben wij de website aangevuld met een deelnemersoverzicht met sjabloon. Ook willen wij straks met onze geplande beeldschermpresentatie in de hal de deelnemers accentueren.  Zo willen we de reclamewaarde maximaal maken.

Tot volgend bulletin.

Dagelijks Bestuur SSW