NIEUWSBULLETIN – april 2016

VOLLEYBAL is momenteel volop in ontwikkeling.

We hebben een geweldig volleybaltoernooi beleefd namens de regio Noordkop. Ook de jaarlijkse volleybalnacht was weer een succes. Een volle hal met 4 speelvelden en spannende wedstrijden. Bovendien veel gezelligheid in de kantine. Geleidelijk aan doet zich de vraag dan ook voor, wanneer volleybal weer elke week kan worden gespeeld. Leuk, als recreatief met elkaar. Animo genoeg. Wellicht iets in samenwerking met Sportdorp? Wie neemt het eerste initiatief?

HET BUITENVELD VAN TONEGIDO IS WEER NETJES OPGEKNAPT.

Nieuwe reclameborden hangen; het nieuwe elektronische scorebord staat; het veld zelf heeft weer een face lift ondergaan. En …… bij de kantine is een tuintje aangelegd. Het ziet er allemaal weer gelikt uit. Nu nog het looppad langs het veld zelf vanaf de P naar de kantine. Door wateroverlast is dit pad in de winterperiode aldoor een geweldige blubbertroep en daardoor voor velen een doorn in het oog. Nu eindelijk gaat dit veranderen. De gemeente heeft daarvoor aan de SSW een fors subsidiebedrag beschikbaar gesteld. Het Succes team vrijwilligers heeft zich aangeboden om voor dat geld het pad te repareren. Allereerst de waterafvoer verbeteren en daarna bestraten. Daarmee moet deze ergernis ook tot het verleden gaan behoren.

Nieuwe afbeelding 1

BARGETTERS.

Het bewegingspark van de Bargetters is bijna klaar. De attributen staan al. Nu nog de deklaag van onder tegels en de afwerklaag van de soft tegels. Dit gaat de komende twee weken gebeuren. Inmiddels wordt al enthousiast van het park gebruik gemaakt. Erg positief!

SPORTDORP HIPPOLYTUSHOEF GAAT DOOR.

De eerste twee jaren onder de begeleiding van het IOC/ NSF, zijn succesvol afgesloten. Nu zijn er nog zo veel mogelijkheden en plannen, dat het bestuur heeft besloten om door te gaan. De website is inmiddels herzien en gekoppeld aan het Sportcentrum SSW (sportdorphippo.nl). En plannen zijn er ten aanzien van volleybal/ dammen/ schaken/ tafeltennis. Ook de Jeu de Boulle gaat straks worden gerealiseerd. Dan willen we meer samenwerken met Den Oever. Om zodoende een nog breder draagvlak onder de Wieringers te creëren met nog meer mogelijkheden voor sport-spel-bewegen. Vrijwilligers? Hebt u interesse, meldt u gerust aan. We bespreken graag met u de mogelijkheden en helpen u graag verder op weg. Neem even contact op met Gerjan Doeschot; zijn mailadres vindt u onder.

DE DEELNEMENDE VERENIGINGEN GAAN GOED.

Bestuurlijk, financieel en sportief. Er zijn groeiende ledenbestanden. En naast het recreatieve spel worden ook de prestaties steeds beter. Ook worden steeds meer grote wedstrijden en toernooien georganiseerd. Denk aan dat alles aan de grootse wedstrijden van Tonegido, de promokansen van opnieuw Tonegido en ook Succes, het kadertoernooi biljarten en volgend seizoen weer een groots toernooi van de Gym. De organisaties van eerdere activiteiten verliepen geheel naar wens; een prima kwaliteit, lachende gezichten en veel gezelligheid alom. Dus alles om te herhalen. Met de complimenten aan alle betrokkenen. Daarom noem ik de deelnemende verenigingen graag nog even:

voetbal Succes/ handbal Tonegido/ biljarten Steeds Beter en De Durpers/ zaalvoetbal De Harmonie en Formido/ basketbal Break Out/ judo Asahi San/ gym GV Wieringen/ badminton De Tegenpartij.

WEER IS ER EEN NIEUWE VERENIGING OPGESTAAN; HET DYNAMIC TENNIS.

Deze enthousiaste groep sporters heeft zich onder begeleiding van De Tegenpartij ontwikkeld tot een constante groep van zo’n 16 sporters en er wordt wekelijks een of meerdere keren gespeeld. Nu heeft men besloten om zelfstandig verder te gaan. De naam is Dynamic Tennis Wieringen. Wilt u meer weten. Neem dan even contact op met Hans van ’t Riet en/of Jack Muller.

GERARD HEKKERS, WAT NU?

Gerard is vanaf de oprichting vice-voorzitter van het bestuur SSW geweest. Gerard is 2 jaar terug uitgetreden als gevolg van een overplaatsing in zijn werk. Wij kennen Gerard als een deskundig, betrokken en enthousiast bestuurder. Maar Gerard heeft meer kwaliteiten. Ook bij de Koninklijke Marine heeft Gerard als duikofficier een indrukwekkende staat van dienst.  Daarom is Gerard voorgedragen als Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Op Koningsdag is Gerard geridderd met zwaard. Wij feliciteren Gerard met zijn benoeming en zijn er trots op met zo een kanjer te mogen hebben samengewerkt.

OP 20 APRIL HADDEN WIJ WEER ONS JAARLIJKSE ZITJE SSW.

Met alle vrijwilligers. Ook de leden van de Raad van Toezicht en onze grote groep van reclamanten hadden wij uitgenodigd. Het was een passende afsluiting van een succesvol seizoen. Nu “even uitblazen” en dan vakantievieren. Kort daarop wacht het volgende seizoen weer. Wilt u ook meedoen? Wij hebben allerlei leuke activiteiten. Laat u het even weten?

UIT DE OUDE DOOS KWAM IK EEN HEEL LEUKE FOTO TEGEN.

Onze vrijwilligers van het eerste uur. Zij hebben de eerste bouw van het sportcentrum gerealiseerd. Leuk he! Ziet ook u bekenden? Zij moesten eens weten wat er nadien allemaal is gebeurd en hoe fraai het Sportcentrum zich momenteel aan het ontwikkelen is.

Nieuwe afbeelding

TENSLOTTE. HET DAGELIJKS BESTUUR VAN DE SSW KRIJGT PER 01 JULI EEN MUTATIE.

Onze secretaris Ad Bogert gaat om drukke werkzaamheden zijn deelname beëindigen. Wij zien met dankbaarheid terug op Ad zijn inzet en werk. Momenteel oriënteren wij ons op zijn opvolger. Mocht iemand vrijwillig actief willen zijn in onze omgeving van sport, spel, bewegen voor jong en oud, laat die zich even melden bij Gerjan Doeschot; contactadres is onder.

Tot volgend bulletin.

Dagelijks Bestuur SSW