Kick off Sportdorp Hippolytushoef.

Sportdorp Hippolytushoef: Vitale kern voor álle leeftijden

De subsidie aanvraag “Sportdorp Hippolytushoef” is 1 Juli jongstleden gehonoreerd. Hierdoor zijn de betrokkene organisaties weer een stap dichterbij hun doelstelling om het sport- en beweegaanbod aan te passen op de behoefte van de inwoners van Hippolytushoef.

In het weekend van 20-21 september zal Sportdorp Hippolytushoef echt van start gaan.
Op 20 september zal de officiële kick off van Sportdorp Hippolytushoef plaatsvinden. Op deze avond zullen de genodigden van de sportverenigingen en raadsleden een lezing krijgen over het belang van bewegen voor alle doelgroepen en over de voorbeelden van succesvolle sportdorpen in Groningen.

Op 21 september is er een Sportfair voor alle inwoners. In en rond het sportcentrum Wieringen is een gevarieerd sport- en beweegaanbod voor alle leeftijden. Vanaf 11.00 uur tot 16:00 bent u welkom en kunt u misschien zelf ook een stap maken naar een beweeglijk en sportief leven.

Gedurende de looptijd van het project , 24 maanden, zal er een beweegaanbod gerealiseerd worden dat echt vraaggericht is en uitgevoerd gaat worden in samenwerking met de stichting Sportcentrum Wieringen en de sportverenigingen in Hippolytushoef. Het zorgcentrum Noorderlicht, de Omring, sportcentrum Hippogym, de LSBO, Wonen Plus Welzijn en het zwembad de venne zijn ook partners in dit project.

Voor meer informatie:
Sportservice Schagen
Katinka Wiltenburg 0224-214774
sportdorphippo@sportserviceschagen.nl
www.sportdorphippo.nl