SSW: vrijwilligers

Door uitbreiding van de activiteiten in ons sportcentrum is de Stichting Sportcentrum Wieringen op zoek naar versterking van ons team van vrijwilligers.

Wij zoeken namelijk iemand die de portefeuille “Evenementen” zou willen behartigen.
Kenmerken: samenwerken, creatief en ondernemend.
Afgelopen jaar hebben wij enkele succesvolle evenementen in de sporthal gehad; sportdag, touwtrekken, rommelmarkt etc. Wij zouden hier graag een vervolg aan willen geven en zijn op zoek naar iemand die deze kar samen met het bestuur wil trekken.

Tevens zijn wij op zoek naar mensen die ons gezellige kantineteam willen versterken. Het kantineteam zorgt dat de kantine van de sporthal open is, zodat thuisspelende teams en bezoekers gezellig kunnen zitten tijdens en na het sporten. Kenmerken: samenwerken, gastvrij en verantwoordelijkheid.
Met name op de maandag en woensdagavond en voor de evenementen hebben wij nog plek. Maar ook op de andere avonden is versterking van harte welkom; hoe meer zielen hoe meer vreugd. Het motto van de SSW is niet voor niets ” een organisatie die door gezamenlijkheid een toekomst heeft”.

Indien u geïnteresseerd bent of vragen heeft kunt u contact opnemen met Gerjan Doeschot;
email: gj.doeschot@quicknet.nl.
telefoon: 06 1317 2584.
Kijk ook eens naar: www.sportcentrumwieringen.nl

Zou u graag op andere wijze ons team willen versterken zijn wij daar vanzelfsprekend ook heel blij mee. Onze nieuwe activiteiten Sportdorp Hippolytushoef in het kader van
sport-spel-bewegen voor de senioren onder ons gaat vele leuke mogelijkheden bieden.
Wij vernemen graag van u.

Sitchting Sportcentrum Wieringen
Belterlaan 1
Hippolytushoef